Läckor

Det finns flera olika tecken på läckor, där vissa är mer tydliga än andra. De synliga tecknen på en läcka inkluderar vattenansamling eller vattenfläckar under diskhon. De osynliga tecknen på läckor orsakas ofta av att ett läckande rör har lågt vattentryck till kranen eller att kranen inte fungerar som den ska. Oavsett orsak bör du kontakta en rörmokare som snabbt och effektivt kan åtgärda läckan.

Reparation av kranar och tappar

Din rörmokare kan reparera alla slags kranar och tappar, oavsett om det rör sig om en kran i ett handfat, ett duschmunstycke eller en toalett. Om du verkligen behöver byta ut en kran eller en tapp är det rekommenderat att du tar hjälp av ett proffs för att undvika att orsaka skada.

Stopp i avlopp

Stopp i avlopp kan ge upphov till stor frustration. Oavsett om stoppet uppkommer i badrummet eller i köket, kan det sakta ner vattenflödet, föra med sig oönskade restprodukter och orsaka alla möjliga slags problem. Så vad är lösningen på ett stopp i ett avlopp? Det är att komma i kontakt med en rörmokare som kan tillhandahålla snabb och högkvalitativ hjälp med effektivt resultat. Genom att ta hjälp av ett proffs kan du få utpekat för dig vad som är det problem som behöver åtgärdas.

När vattenflödet i ett badkar eller i en diskho är begränsat, om du har stopp i avloppet eller ditt rörsystem orsakar vattenläckor, bör du alltid kontakta en rörmokare och du kan ju få rotavdrag för rörmokare!