Posted on

Häng med i grupper på Facebook inom takmålning

Ibland måste man verkligen dyka djupt ner i marknadsföringens hav då man pysslar med takmålning. Det är stor konkurrens på marknaden inom takmålning och man måste helt enkelt vara riktigt intelligent och inte bara lägga energi och pengar på annonser om er takmålning. Att engagera sig i grupper inom hus och hem på Facebook är det nya inom marknadsföring.

Bli en privatperson
Om man vill bli störst inom takmålning så måste man verkligen ta på sig jobbet på ett personligt plan också och inte bara agera utifrån en företags fasad. Det är lätt att bli bara ännu ett företag inom takmålning i folks ögon om folk endast får se era annonser via sidan.

Att gå med i olika hus och hem grupper på Facebook och engagera sig i inlägg som sker där om takmålning. Man kan använda söktjänsten i dessa grupper och söka på ordet takmålning och se om det finns några tidigare eller nya diskussioner om takmålning där man kan lite snyggt ”lägga sig i” i och ge tips och råd.

Det är alltid viktigt att hålla sig ödmjuk och trevlig inom dessa diskussioner då det lätt bakom skärmarnas sköldar kan bli otrevlig stämning då man tycker olika om takmålning. Kom ihåg att syftet med att engagera sig i grupper är inte att visa sig störst bäst och starkast utan att framstå som en professionell och kompetent person inom takmålning som höjer upp och visar ödmjuk förståelse för de andra som engagerar sig i trådarna. Då kommer man skapa en relation till deltagarna som kommer att löna sig för framtiden då det kanske blir prat om vem man ska vända sig då man behöver en besiktning inom takmålning eller handfasta råd per telefon. Då kan du snabbt vara där med ditt telefonnummer så att dom kan ringa dig och fråga och då har du din chans att sälja in dig lite snyggt.

Ofta så brukar det inte vara uppskattat att marknadsföra sig inom takmålning eller för den delen någon annan tjänst heller i grupper så lägg inte ut att du erbjuder takmålning i ett inlägg utan försök baka in det lite snyggt i kommentarer då folk frågar om råd om något. Du kan till exempel skriva ”jag rekommenderar detta men om du vill ha mer hjälp så kan du gärna ringa mig då jag jobbar inom takmålning”. På det sättet så har du bara visat en trevlig sida att du genuint vill hjälpa personen och inte sälja in tjänsten i sig.

Om du engagerar dig i grupper kontinuerligt och på ett snyggt sätt så kommer du få massa gilla på din sida och många potentiella kunder inom takmålning där du kan hjälpa dom med just deras behov och du når en målgrupp som är öppen för dina tjänster.